Kan vibrationsträning minska celluliter?

Minska dina celluliter med vibrationsplatta

En av många möjliga positiva effekterna som följd av träning på vibrationsplatta är reducering av celluliter. Om du är en av alla som kämpar med att försöka minska dina celluliter så kan det vara värt för dig att testa vibrationsträning. Det bästa är dessutom att det i många fall kan ske på relativt kort tid och bara några träningstillfällen i veckan.

Användningen av vibrationsplatta ger en bra form av träning som riktar sig mot de zoner där man vanligtvis har celluliter, som lår, ben, höfter, mage och skinkor.

Genom att stå på vibrationsplattan passivt eller genom att utföra övningar på vibrationsplattformen kommer du att förbränna fett samt bygga upp muskler. Vibrationsterapin ökar även på både blodcirkulationen och lymfcirkulationen vilket bidrar till att dränera bort fett och slaggprodukter.

Förslagsvis kan du även sitta på vibrationsplattan med benen framför dig, så att låren masseras. Du kan även hjälp till med manuella strykningar. Se förslag på övning “lymfdränage sittande på vibrationsplatta”.

Vi föreslår även:

En studie som gjordes 2004 utförs av forskare vid SANDERM Professional Clinic för Hudsjukdom och Allergologi påvisade att användning av vibrationsplatta kan minska celluliter.  Deltagarna utförde fyra övningar i ca 8-13 minuter på en vibrationsplatta två till tre gånger i veckan. De uppnådde 25,7 procents minskning av celluliter på lår och skinkor.

Se våra vibrationsplattor

Vibrationsplattor

Fitnessplate Future 3D

Rek. pris: 7,995 kr
5,496 kr

Vibrationsplattor

Fitnessplate 4D

Rek. pris: 10,970 kr
7,620 kr

Vibrationsplattor

MiniPlate

Rek. pris: 3,295 kr
2,737 kr

Vibrationsplattor

LymphaVibe

Rek. pris: 8,995 kr
6,497 kr
REA
Rek. pris: 10,970 kr
Det ursprungliga priset var: 7,624 kr.Det nuvarande priset är: 6,995 kr.
21,676 kr

Power Plate

Power Plate Move

40,425 kr

Power Plate

Power Plate My 7

93,625 kr