Prova en Fitnessplate 4D

Vår mest kompletta vibrationsplatta.

KÖP din Fitnessplate 4D till BÄSTA PRIS!
Rek.pris: 10.970 kr.   
Vårt pris: 7620 kr + frakt
JUST NU: 7320 kr + frakt med rabattkod (Ange rabattkod FP3D-300)

Dessutom …

Prova din Fitnessplate hemma i 30 dagar helt riskfritt - om du mot förmodan inte är nöjd köper vi tillbaka vibrationsplattan och allt du behöver betala är frakten. 

Fitnessplate 4D
Fitnessplate 4D

Här är några av anledningarna till att vibrationsträning har blivit så populärt:

 • Träningen ger minimal belastning på ligament och leder.
 • Du behöver inte träna lika länge som vid traditionell träning.  Ett pass på 15 minuter vibrationsträning motsvarar 30-60 minuter traditionell träning.
 • Många med artros upplever att deras symptom lindras.
 • Träningen kan öka lymfcirkulationen och minska ödem eller celluliter
 • Träningen kan öka förbränningen och hjälpa dig gå ned i vikt.
 • Det är jättebra träning för starkare och snyggare  ben, rumpa och mage.
 • Oftast väldigt bra  rehabträning vid knä-, fot- eller höftledsbesvär.  Bra rehabträning efter knä- eller höftledsoperationer (rätt utfört).
 • Passar ofta väldigt bra även för dig som har svårt att träna på vanligt sätt på grund av funktionshinder, övervikt eller stillasittande livssituation.

Fördelarna med Fitnessplate 4D

 • Fitnessplate 4D är en variationsrik vibrationsplatta med tre olika motorer som möjliggör både mikrovibrationer, svängningar och sidorörelser.
 • Svängningsrörelsen gör att du får en mycket dynamisk träning som går att jämföra med promenad, jogging eller löpning beroende på var du placerar din fötter. 
 • Mikrovibrationerna är bra för att stimulera blodcirkulationen samt för att ge massageeffekt. Många uppger att mikrovibrationerna ger dem smärtlindring. Mikrovibrationer är även bra för att motverka benskörhet.
 • Sidorörelserna kan vara bra för att förbättra din balans samt stabilitet i fotleder eller knäleder (lite som att springa i skogen). Det sägs även öka lymfcirkulationen och kan ge en lymfdränage
 • Maximala belastningen på är hela 150 kg på Fitnessplate 4D, vilket är mer än de flesta av våra andra modeller.
 • Vid mikrovibrationer så är frekvensen mellan 20 och 40 Hz vilket är lite lägre än både Fitnessplate 3D (35-52 Hz) och våra Power Plate modeller (30-50 Hz). Detta gör den lite lugnare och tystare än våra andra plattor med mikrovibrationer eller 3D-vibrationer.
 • Fitnessplate 4D är dessutom lite mer harmonisk och balanserad i sina rörelser/vibrationer än de billigare modellerna vi säljer.

Varför ska du handla din vibrationsplatta från Vibrationsplatta Experten?

 • Vi säljer enbart vibrationsplattor som vi testat själva och anser vara bra.
 • Våra leverantörer har egna lager i Sverige, vilket oftast ger en kortare och säkrare leverans.
 • Det är 24 månaders garanti med gratis inskicksservice på alla vibrationsplattor.
 • Även efter garantitiden finns möjlighet att få din produkt lagad till en skälig kostnad.
 • Eventuella garantiärenden hanteras i Sverige av våra svenska leverantörer vilket gör det snabbare om smidigare om något går sönder.
 • Du kan ringa eller maila oss för personlig hjälp på svenska.
 • Hos oss får du träningstips med bilder och filmer som hjälper dig att komma igång samt att lättare uppnå dina träningsmål.
 • Du får 30 dagars prova hemma garanti på din Fitnessplate. Om du inte är nöjd så köper vi tillbaka vibrationsplattan. Det enda du betalar är fraktkostnaden. Se övriga villkor.

 

Torbjörn, Vibrationsplatta Experten
Torbjörn Bohman,            Vibrationsplatta Experten

Om du har frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till mig.

Du når mig på telefon 073 925 76 40 
eller via vårt kontaktformulär.

Vi har även ett showroom på Gröna gatan 1 i Södertälje där du testa de flesta av våra modeller av vibrationsplattor. 

Hör av dig för att bestämma en tid för demo eller boka tid för demo av vibrationsplatta.Vi hjälper dig att komma igång med din vibrationsträning!

När du handlar av oss så får du träningstips via email med länkar till artiklar, träningsscheman och filmer med övningar och träningsprogram.
På så vis kommer du igång snabbt och enkelt!Beställ din Fitnessplate 4D till bästa pris!

Rek.pris: 10.970 kr

Nu: 7320 kr + frakt
(Ange rabattkod FP4D-200)

PENGARNA TILLBAKA

100%

30 DAGARS GARANTI

30 dagars prova hemma garanti

100% Nöjd kund garanti! Riskfritt! 

Pröva din Fitnessplate  hemma i 30 dagar.

Om du mot förmodan inte är nöjd så köper vi tillbaka den. 

Det enda du betalar är frakten.  Läs mer om villkoren i våra köpvillkor

Pricerunne Köpgaranti

Men funkar verkligen vibrationsträning?

Träning på vibrationsplattor har förekommit i många på gym eller hos sjukgymnaster. 

Nu har det även börjat bli vanligt att träna på vibrationsplattor hemma eftersom priserna på plattorna blivit mycket lägre.

Men funkar verkligen vibrationsträning?

Tänk dig att vibrera dig till en smalare och mer tonad kroppsbyggnad, få mindre celluliterstarkare musklerstarkare skelettbättre balansmindre smärta vid artros, utan att göra något annat än att stå på en vibrationsplatta i 10-15 minuter per dag.

Det är så reklam på TV-shop kan låta.

Därför är det inte så konstigt om du är fundersam på om du verkligen kan gå ned i vikt eller få bättre hälsa utan att anstränga dig mer än så. Men faktum är att vibrationsträning verkligen funkar.  

När det gäller hur effektiv vibrationsträning är så går åsikterna isär (speciellt i förhållande till vanlig träning). Men att vibrationsträning funkar finns det inget tvivel på.

Hela kroppen vibrationer (Whole Body Vibration) som det kallas inom forskningen är någon som är väl testat och beprövat. Det finns många vetenskapliga studier som visar på vibrationsträningens positiva effekter. 

Vibrationsträning är som sagt mycket effektiv och bekvämt, men det passar inte för alla. Läs om när man inte ska träna på vibrationsplatta längst ned på sidan.


Varför ska du träna på en vibrationsplatta?

 • Du tränar effektivare och får resultat på bara 10-15 minuters pass
 • Du kan bli starkare (extra bra träning för ben, rumpa, bålen med mage och ryggslutet)  
 • Du kan få starkare skelett, ligament och leder
 • Du kan öka din fettförbränning samt lymfcirkulation och på så vis minska din vikt, minska svullnader, ödem och celluliter
 • Du kan få bättre balans
 • Du kan lindra smärta i muskler och leder
 • Du kan lindra symptom vid artros
 • Du kan få snabbare rehabilitering efter skada(t ex korsbandsskada)

Kom i form hemma på bara 12 minuter per dag!

Vet du vad den vanligast orsaken är till att träningen inte blir av?

 1. Man har inte tid.
 2. Man vet inte hur man ska börja.
 3. Man känner sig osäker i vill inte synas på gymmet med andra.

Känner du igen dig?

I så fall kan en vibrationsplatta vara en bra lösning för dig. Du kommer i form, bränner fett och får en mer tonad kropp. Helt utan att behöva avsätta flera kvällar i veckan på gym.

Fördelar med vibrationsträning

Mer om vibrationsträning

Vibrationsträning är en skonsam träning för alla

När du använder vibrationsplattan så svarar musklerna med att hålla emot och du får på så sätt ett en effektiv träning med minimal ansträngning. Endast 10 minuters användning av vibrationsplattan om dagen kan göra stor skillnad.

Aktiv vibrationsträning

Träning på en vibrationsplatta lämpar sig mycket bra för dem som har svårt att motionera på vanligt sätt. Vibrationsträning är även perfekt som rehabilitering efter skador eller sjukdom, vid funktionshinder, svår övervikt, eller hög ålder samt stillasittande livsstil/livssituation.

Tack vare minimal belastning på ligament och leder så kan de flesta träna på vibrationsplatta.

Vibrationsträning brukar därför även fungera bra för personer med lite svårare nack- eller ryggproblem. Men du som har skador eller svårare problematik bör ändå rådgöra med din läkare eller fysioterapeut/sjukgymnast innan användning. Läs mer längre ner på sidan om när man ska undvika att använda vibrationsplatta.

Historik

Vibrationsplattan började användas redan på 1970-talet i Ryssland för att stärka muskulaturen och bentätheten på kosmonauter efter att de påverkats av tyngdlöshet. Efter längre tid i rymden är man normalt så svag att traditionell träning är svår att genomföra. Därför utvecklades vibrationsträningen som ett både skonsamt och effektivt sätt för att återhämta sig.

Kosmonauter tränade på vibrationsplatta

Den effektiva träningsmetoden spreds sig senare till elitidrottare. På 1990-talet utvecklades den första vibrationsplattan för kommersiellt bruk av italienska professorn Carmelo Bosco.

I USA används vibrationsplattor eller power plate i stor utsträckning av både atleter på college nivå samt av professionella basketspelare,  basebollspelare, lag i amerikansk fotboll.

Läs mer om vibrationsträning historia.

Vibrationsträning – en effektiv träning

En av de stora fördelarna med vibrationsträning på vibrationsplatta är att träningen blir mer effektiv. Träning på fitnessplate aktiverar dubbelt så mycket muskelmassa som vid konventionell träning. Tiden du tränar kan därför kortas ned. Du kan nå bra resultat på bara 10-15 minuters träning.

Effektiv vibrationsträning

Vibrationsträning vid artros?

Det anses att problematik kring artros kan minska av träning. Dock är det många med artros som upplever träningen så smärtsam att man undviker den. I dessa fall kan vibrationsträning vara ett skonsamt sätt för att komma igång med sin träning och på så sätt bryta en ond cirkel.

Atros i knä

Det finns även flera studier som visat att symptom vid artros kan minska av vibrationsträning.

Läs mer om vibrationsträning vid artros.

Vibrationsträning för att minska fetma och övervikt

Många överviktiga människor har svårt att komma igång med träning då de tycker att det är för jobbigt eller att de kan känna sig generad av att gå på gym och visa sina otränade kroppar. För överviktiga personer kan vibrationsträning på vibrationsplatta därför vara en idealisk introduktion till träning.

Vibrationsträning har fler stora fördelar låg belastning på leder, speciellt vid statisk träning. Även den tid som krävs för att genomföra ett träningspass är mycket kortare på vibrationsplattan än vid traditionell träning.

Viktminskningm med vibrationsplatta

En studie Vissers et al. (2009), presenterad i The European Journal of Obesity.Vol. 3(2). 2010, visade att vibrationsträning kan minska bukfett hos vuxna med övervikt och fetma.

Läs mer om fettförbränning och viktminskning med vibrationsplatta.

25,7 % minskning av celluliter

En av många möjliga positiva effekterna som följd av träning på vibrationsplatta är reducering av celluliter. Om du är en av alla som kämpar med att försöka minska dina celluliter så kan det vara värt för dig att testa vibrationsträning. Det bästa är dessutom att det i många fall kan ske på relativt kort tid och bara några träningstillfällen i veckan.

Användningen av vibrationsplatta ger en bra form av träning som riktar sig mot de zoner där man vanligtvis har celluliter, som lår, ben, höfter, mage och skinkor.

Minska dina celluliter med vibrationsplatta

Genom att stå på vibrationsplattan statiskt eller genom att utföra övningar på vibrationsplattformen kommer du att förbränna fett samt bygga upp muskler. Vibrationsterapin ökar även på både blodcirkulationen och lymfcirkulationen vilket bidrar till att dränera bort fett och slaggprodukter.

Förslagsvis kan du även sitta på vibrationsplattan med benen framför dig, så att låren masseras.

En studie som gjordes 2004 utförs av forskare vid SANDERM Professional Clinic för Hudsjukdom och Allergologi påvisade att användning av vibrationsplatta kan minska celluliter.  Deltagarna utförde fyra övningar i ca 8-13 minuter på en vibrationsplatta två till tre gånger i veckan. De uppnådde 25,7 procents minskning av celluliter på lår och skinkor.

 

Vibrationsträning för att stärka skelettet och öka bentäthet

Benskörhet (Osteoporos) ökar ju äldre vi blir. Ca 15 procent av personer i 50 års ålder samt 70 procent av alla över 80 år drabbas. Vid benskörhet ökar risken för benbrott och är orsaken till stort lidande och kostnader för individ och samhälle.

Starkare skellett

En av de största orsakerna till benskörhet är fysisk inaktivitet. Motion som löpning där du utsätts för stötar ökar bentätheten mer än till exempel simning. Man har forskat på och sett att vibrationsträning ger mellan 30-50 små stötar per sekund kan ge positiv effekt vid benskörhet.

 

Vibrationsplatta som massagebehandling

En vibrationsplatta kan användas för effektiv egenmassage  för att behandla spända muskler i ben, armar och rygg.

Om du har ischias kan du exempelvis sitta på plattan med utsträckta ben så att rumpan och baksidan av låren masseras (böj samtidigt ryggen lite framåt).

Du kan även ligga på golvet och vila underbenen på plattan för en massage av vader.

Sitt på en stol framför plattan och vila fötterna på plattan för en skön fotmassage.

Vid följande tillstånd bör du undvika att använda vibrationsplatta:

Graviditet - Epilepsi - Njursten/gallsten/blåsstenar - Aktiv cancer - Benbrott som inte läkt - Blodpropp eller lungemboli - Akut inflammation - Om du är nyopererad - Pacemaker (tala med din läkare först) - Vid allvarlig hjärt- och kärlsjukdom (tala med din läkare först) - Nyinsatta implantat implantat som spik, platta, cochleaimplantat (hörselimplantat) eller spiral (för graviditetskontroll) -  Akut diskbråck eller komprimerad disk med nervinklämning - Näthinneavlossning - Om du har fot, knä eller höftprotes (tala med din läkare först).


Om du är osäker så tala med en sjukgymnast/fysioterapeut eller läkare.


PROVA vår Fitnessplate 4D till BÄSTA PRIS och vår unika pengarna tillbaka garanti!


Beställ din Fitnessplate 4D till bästa pris!

Rek.pris: 10.970 kr

Nu: 7320 kr + frakt
(Ange rabattkod FP4D-200)

PENGARNA TILLBAKA

100%

30 DAGARS GARANTI

30 dagars prova hemma garanti

100% Nöjd kund garanti! Riskfritt! 

Pröva din Fitnessplate  hemma i 30 dagar.

Om du mot förmodan inte är nöjd så köper vi tillbaka den. 

Det enda du betalar är frakten.  Läs mer om villkoren i våra köpvillkor

Produktrecensioner för Fitnessplate 4D

Elisabeth Eliasson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra produkt!

för 4 veckor sedan
Lena M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har bara testat ca 1 vecka men mindre värk i mitt onda ben. Sköna skakningar.

för 1 månad sedan
Ulla-karin A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har använt plattan i tre veckor och jag är så nöjd. Märker redan förbättringar i kroppen, inte så stel, ökat energiflöde, aktiverar muskulaturen. Är supernöjd. En stor eloge till Torbjörn Bohman som inte "släpper kunden" efter köp utan fortsätter maila ut information och övningsexempel

för 2 månader sedan
Anna V.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Platta med hög kvalite

för 3 månader sedan
Moa s.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag har kollat olika modeller i ett års tid,den här blev en fullpoängare

för 4 månader sedan
Karina H.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt bra🤩

för 4 månader sedan
Rose-marie Kristensen
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känns som mycket bra värde för pengarna!

för 4 månader sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Min andra platta nu eftersom den gamla gått sönder. Köpte likadan eftersom jag tycker den gör sitt jobb. Lite tung att lyfta men annars ok. Denna är tystare än den tidigare också, troligen utvecklats lite mera tänker jag. Något program har blivit lite annorlunda känns det som men inte till någon nackdel.

för 5 månader sedan
Susanne
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Använder dagligen. Väldigt nöjd!

för 5 månader sedan
Anna
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra

för 9 månader sedan
Ingela P.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känns bra i kroppen !

för 10 månader sedan
Susann
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Stabil

för 11 månader sedan
Therese
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Funkar precis som jag ville. På en vecka har jag gått ner 2.5kg och är (trots träningsvärk) mycket bättre i ryggen och knäna.
Tyvärr passade inte det tillhörande batteriet i fjärrkontrollen så den har jag inte kunnat prova.

för 11 månader sedan
Gunilla S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Lättanvänd Bra display bra program mm

för 11 månader sedan
Tina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Toppen produkt

för 1 år sedan
Jasmina Andjelic
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag är jätte nöjd med denna fitnessplate future 3D. Den uppfyller alla mina förväntningar 🌟🌟🌟

för 1 år sedan
Carina Veronika
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt nöjd med min vibrationsplatta. Ser fram emot att se reultat av min träning 😊

för 1 år sedan
Eva
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket skön att träna på

för 1 år sedan
Astrid Ann-Christin
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag har mångårig värk och står på vibratonsplattan 3 minuter morgon och kväll, det minskar smärtan. Har testat att träna 15 minuter men det blev fel mycket nu i början så förutom ovanstående tränar jag ca 5 minuter om dagen. Ska bli väldigt spännande att fortsatta använda vibrationsplatta.

för 1 år sedan
Marie
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Nöjd

för 1 år sedan
Camilla Byggnings
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Allt bra

för 1 år sedan
Britt
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Det är mycket pengar så det gäller att använda den

för 1 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra med alternativa program

för 1 år sedan
Ann-Sofie
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

använt den 1vecka tycker den fungerar topp, mindre värk i mjukdelar knä-lår ( efter skada fall)
Önskar en plansch med rörelser för att lättare kunna jobba genom hela kroppen. Annars mycket nöjd

för 1 år sedan
Vivi-Anne Melante
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Plattan är lätt att förstå och gör sååå gott åt min onda kropp 🥰

för 1 år sedan
Marianne Viktorsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra effekt👍
Kändes i benen dagen efter 🤣👌

för 1 år sedan
Ulrica
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Jag har testat plattan i en vecka nu och kört nästa varje dag. Har svårt att ge ett bra svar på effekten men man känner sig härligt trött i ben och rumpa så visst händer det nåt. Jag gillar den och använder den som komplement till löpning och gympass.

för 1 år sedan
Susanna
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Funkar precis som jag tänkte att den skulle göra.

för 1 år sedan
Kristina
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har inte fått igång klockan. Men plattan fungerar bra. Känns bra efter ett pass kroppen känns lättare.

för 1 år sedan
Puck
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Har inte hunnit använda den tillräckligt för ett omdöme.

för 1 år sedan
Åsa W.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Stabil och bra kvalitet. Lätt att lära sig och bra info med övningar både i medskickat material och på Mail. Älskar min bräda 👌

för 1 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra produkt

för 1 år sedan
Mia
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Fullpott hade det blivit om det hade funnits ett häfte med övningar.

för 1 år sedan
Lena Nilsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Så nöjd. Bra information om hur man använder den

för 1 år sedan
Ingrid S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har fått börja försiktigt då jag har besvärande knäproblem, men med några minuter i början så har det känts mycket bra. Får utöka tiden lite efterhand.

för 1 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra produkt

för 1 år sedan
Åsa Dimovski
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jättebra och helt enligt beskrivningen! Så skönt att bara ställa sig på plattan efter en lång arbetsdag bara för att skaka loss lite. För mer aktiv träning är den också bra. Älskar den!

för 2 år sedan
Birgitta Wallin Lampinen
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Superlätt att använda, så nöjd med allt

för 2 år sedan
Kim B.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Den är tyst o verkar effektiv om man vet vilka övningar man ska göra

för 2 år sedan
Lena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fungerar över förväntan. Har till och med satt igång min mage som jag har haft problem med hela livet. Oväntad effekt.

för 2 år sedan
Camilla G.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Andvänder den varje dag! 15 minuter på morgonen och kvällen Tycker att det hjälper mot min stela rygg, får igång blodcirkulationen på ett postivt sätt. Inte så tunga ben numer!

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Toppen! Köpt för att få igång lymfan. Saknar dock mer prat, lärdom samt videos (ytterst litet urval) kring lymfsystemet och olika övningar. När känner kroppen/hjärnan resultat i rätt riktining?

för 2 år sedan
Annika V.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Kvalitet och funktion kostar.

för 2 år sedan
Lilian
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Över min förväntan. Har träningsvärk överallt nu och tycker ändå inte det är jobbigt att fortsätta. 15 går att hitta. Varje dag! No excuses! Har bara kört ett par veckor nu och tycker mig redan se synliga resultat. Kännbara, definitivt! 😅

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

.

för 2 år sedan
markus j.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Superbra produkt!

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Njuter av plattan

för 2 år sedan
Karin Z.
Reviewer
5/5

.

för 2 år sedan
Cecilia Borg-Sand
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Hanterbar

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Enkel att hantera.

för 2 år sedan
Andrea
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har inte hunnit använda den så mycket än, men ser fram emot en höst med mycket träning:)

för 2 år sedan
Olivera
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Den ger snabb resultat

för 2 år sedan
Birgitta Timborn
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Lättanvänd

för 2 år sedan
Daniela N.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fungerar utmärkt och det känns som om jag tränar på gym

för 2 år sedan
Segundo Munoz
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Jag tycker bra pris.

för 2 år sedan
Susanne
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt bra platta

för 2 år sedan
Gunilla Lindqvist
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra för mina värkande ben mm

för 2 år sedan
Marie
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fantastisk maskin

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra pris

för 2 år sedan
Ingrid Tonzar
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känns jättebra i kroppen, man blir svettig.

för 2 år sedan
Maria Martinsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag har använt plattan några gånger. Det jag märkt är att den mjukar upp kroppen och sätter ordentlig fart på blodcirkulationen. Den driver också ut vätska ur kroppen och det känns bra. Det ska bli spännande att se om den förändrar formen på kroppen. Jag har kört 30 min/gång.

för 2 år sedan
Ulla-Britt M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag har haft min 3D-platta i en vecka nu och känner att den redan gjort nytta för mina artrosknän. Mindre smärta och mindre stel och jag har inte kunnat låta bli att använda den varje dag 😊

för 2 år sedan
Marie Wikander
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mkt nöjd

för 2 år sedan
Eva K.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

😄

för 2 år sedan
Monica
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Provat den nu några dagar, och vet att jag blir nöjd med den!

för 2 år sedan
Marwa A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Super bra! Det har varit 2 veckor sen jag började att använda den och men ser skillnaden redan

för 2 år sedan
Regina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra vibrationsplatta. Funkar utmärkt.

för 2 år sedan
Sunita
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket nöjd med min vibrationsplatta.

för 2 år sedan
Ulf R.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Täcker mina behov.

för 2 år sedan
Erica
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Min andra, superbra!

för 2 år sedan
Maria Lundberg
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Härligt att kunna träna så effektivt hemma!

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Helnöjd med plattan använder den dagligen

för 2 år sedan
Ann
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Vibrationsplattan känns som att den har bra kvalitet och är lättanvänd. Vi är mycket nöjda!

för 2 år sedan
Marie Sandberg
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Ett bra och lätt sätt att träna på. Perfekt med 15 minuters träning och att det även finns tre val av förinställda program att välja mellan.

för 2 år sedan
Helen A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra och effektivt.. bara använda fantasin på hur man vill träna på denna.

för 2 år sedan
Annika
Verifierad kundVerifierad kund
2/5

dyr investering

för 2 år sedan
Karin D.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Verkligen bra för att få igång lymfsystemet!

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Kan inte uttala mig ännu då det strular med leverans.

för 2 år sedan
Anna K.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Helt nöjd

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Älskar att står på den, känns riktigt bra efter 15 min programmet. Underbart!

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

-

för 2 år sedan
Virve
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Funkar som utlovat.

för 2 år sedan
Margareta Elowson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

stadig och bra med automatikprogram med olika intensitet

för 2 år sedan
Jessica Johnsson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Kommer att användas mycket .

för 2 år sedan
Tony
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra ! men inget för frugan

för 2 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Använder den dagligen

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Gillar den

för 3 år sedan
Jenny Andersson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Underbar att träna på

för 3 år sedan
Ann
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Gedigen och lätt att förstå.

för 3 år sedan
Lena S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Då det är en julklapp till mig fick jag bara prova den en kvart för att se att allt var helt i leverans och fungerade . Vilken upplevelse hela kroppen fick en rejäl träning och så kul.. längtar till julafton

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Lite dyr men ok

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Hjälper mot trötta ben

för 3 år sedan
Daniel
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra grejer.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra kvalitet och god effekt för hälsan

för 3 år sedan
Chatarina S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känner sån energi och bättre ork och bättre koncentration efter jag stått på plattan. Började försiktigt för att utöka tiden. Står mest och böjer benen. Är jättenöjd!

för 3 år sedan
Gunilla
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra pris på en toppen platta. Använder den varje dag.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Den verkar vara bra, hoppas att man kan få ner min vikt något.

för 3 år sedan
Christina J.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt nöjd med min vibrationsplatta än så länge, ländryggen blir bättre och bättre! Blir jättebra det här!

för 3 år sedan
inger
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har inte hunnit använda den så mycket, men det lilla jag har provat, känns det bra.

för 3 år sedan
Göran Karlbrand
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Kanon bra

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Förbättrar min blodcirkulation.

för 3 år sedan
Eva-Greta Vilnegård
Verifierad kundVerifierad kund
1/5

Tyvärr passar den inte mig och mina behov.De förväntningar jag hade uppfylls ej och jag vill returnera varan.Förhoppningsvis fungerar returen och kontakten med leverantören smidigt som de tidigare kontakterna jag haft med dem.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Inte hunnit provat den så mycket , men hoppas på resultat

för 3 år sedan
Anita Eriksson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Verkar vara en prisvärd produkt. Har endast använt den tre veckor än men den är lättanvänd, tystgående och tar inte stor plats. Har den framme på golvet i sovrummet så det är bara att stiga på direkt på morgonen innan duschen👍

för 3 år sedan
Monica A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra pris,lätt att använda

för 3 år sedan
Erland Lindkvist
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fullt godkänd

för 3 år sedan
Majvor Isaksson
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Hade önskat lite billigare, men man kan inte få allt😏

för 3 år sedan
Karen M F Ackerby
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

OK

för 3 år sedan
AGNETA E.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Lätt att förstå sig på, att välja program, bäst gillar jag program 2 med inställda intervaller. Massageprogrammet, program 2, låter väl högt och det är obehagligt när det durrar i huvudet, men om man böjer knäna så är problemet borta. Jag är väldigt nöjd med den och använder den nästan varje dag. Har knäprotes men det funkar bra med den.

för 3 år sedan
Monica E.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har inte hunnit använda den så mycket än. Hittills mycket nöjd.

för 3 år sedan
Maria
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Rolig träning.

för 3 år sedan
Margit Hannele K.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Många olika funktioner, perfekt när man vill "smyga" igång för att se vad kroppen tål.

för 3 år sedan
Åsa
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Känns än så länge bra och efter förväntan.

för 3 år sedan
Elisabeth Skoog Djurvall
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har inte hunnit prova den så mycket ännu

för 3 år sedan
Christina Bok
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket nöjd.

för 3 år sedan
Lena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra funktioner

för 3 år sedan
Marie H.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Stabil och bra med olika program. Jag fick träningsvärk efter andra dagen.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har artros i knä och axlar. Tycker att jag är mindre stel. Har endast använt den ett par veckor. Är mycket nöjd.

för 3 år sedan
Lars D.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra pris, lägre än andra återförsäljare.

för 3 år sedan
Anna Medin
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känns ordentligt i kroppen och jag mår bättre

för 3 år sedan
Maria
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jättenöjd

för 3 år sedan
Nejla T.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Sååå nöjd!

för 3 år sedan
Ingrid Adolfsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt bra😍

för 3 år sedan
Patricia A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bästa träningsak

för 3 år sedan
Annika
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Smärta i vänster höft och höger knä har försvunnit så jag är mycket nöjd😊

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Toppen

för 3 år sedan
Ulla Eivor Marianne Kullberg
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Använder den nästan varje dag

för 3 år sedan
Karl-Göran Johannes G.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra med flera färdiga program

för 3 år sedan
Kicki J.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Mycket för pengarna

för 3 år sedan
Marianne
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jätterolig träning! Lite annorlunda upplevelse när det skakar loss 😃

för 3 år sedan
Anna O.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Toppen! Inget att klaga på, uppfyller alla krav.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Fick hem den snabbt. Enkel att sköta. Relativt tyst. Man får träningsvärk så jag hoppas att det gör något för kroppen

för 3 år sedan
Lilian S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Står gärna på den och blir ”igångskakad” på morgonen.

för 3 år sedan
Esme Güler
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket nöjd

för 3 år sedan
Lilian Sternvad
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

är lovande

för 3 år sedan
Eva Sandström
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Ryggmärken börjar försvinna

för 3 år sedan
Maritha Malm Kristoffersson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har inte provat alla program än men det känns både skönt och ansträngande att träna på den.

för 3 år sedan
Mia B.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jättteskön att använda! Känns verkligen i kroppen när man använt den samt träningsvärk 👍

för 3 år sedan
Ann Fransson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Lite vingligt

för 3 år sedan
Marie-Louise Sandström Olsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Helt värd sitt pris. 👍🏼

för 3 år sedan
Helene
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Lite dyr

för 3 år sedan
Anna
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Tar träningen till en extra nivå och skonsam för kroppen.

för 3 år sedan
Lena Nordström
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har bara kört 4-5 gånger på automatiska program 1.
Lite olika övningar, knäböj, plankan, armhävningar. Man blir rejält trött efter ett pass.
Kan dock inte testa microvib. då vi har ”Torpargrund” på huset och det skakar lite väl mycket. Ska ge den en chans, känns mycket bra.

för 3 år sedan
Sven Åke Hamrin
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Ok

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra kvalite

för 3 år sedan
Elisabet T.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har ännu bara gått 2 veckor sen jag fick hem den. Men än så länge är det mycket positivt.

för 3 år sedan
jörgen s.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

toppen

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Klart prisvärt

för 3 år sedan
Banafsheh M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Den funkar som det ska, tycker bara att man kunde få med mer instruktioner på olika träningar!
Fick värsta träningsvärk efter 15min pass så det funkar få se nu om man ser nåt resultat.

för 3 år sedan
Rosita
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Så bra , är super nöjd med den, står 15 min varje dag , skönt för hela kroppen 👍🙂

för 3 år sedan
Pia J.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har blivit mycket bättre i kroppen. Har en nackskada som blev mycket bättre efter bara en veckas användning, 15 minuter/dagen. Är värd varenda krona.

för 3 år sedan
Lisa F.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jätte nöjd, känns bra i hela kroppen efter och under användning

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

!

för 3 år sedan
Gunilla Larsson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Sätter en 4:à då jag haft plattan endast en vecka.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

smidig

för 3 år sedan
Heidi V.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Bara älskar min fitnessplate, enda jag ångrar är att jag inte köpt den tidigare 👌😉

för 3 år sedan
Katrin
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

😅👍🏼

för 3 år sedan
Ulrika H.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Används flitigt och funkar bra👍🏻

för 3 år sedan
Siv
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Bra produkt som håller vad det utlovas.

för 3 år sedan
Lena M.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Fungerar som förväntat. Köpte den för att stärka skelettet p g a benskörhet

för 3 år sedan
Patric
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Gör vad den ska.

för 3 år sedan
Anne-Marie
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Min höft har redan blivit mycket bättre

för 3 år sedan
Marianne E.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Brottas fortfarande med hälsporre på en fot !
Och mina knän artros
Vill gärna stå still på den och inte göra övningarna
Men det funkar att bara stå still med !

för 3 år sedan
Erika Olofsson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Snabb leverans! Mkt bra så här långt

för 3 år sedan
Karin B.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt nöjd! Mindre smärta redan efter ett par dagar. Känner mig betydligt rörligare och bättre i hela kroppen. Tränar en del annat också men har haft problem med tilltagande stelhet efter träning trots yoga och stretchning. Det märks stor skillnad nu bara efter ett par veckor.

för 3 år sedan
Camilla S.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Så nöjd! I början kändes det lite obehagligt. Men efter att använt den ett par gånger och fått ihop ett träningsprogram som funkar så är den helt fantastisk.

för 3 år sedan
Pernilla Andersson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Funkar klockrent

för 3 år sedan
Agneta M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Lite dyr men säkert väl värd kostnaden

för 3 år sedan
Marie A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Ger effekt

för 3 år sedan
Anna
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Rekommenderas VARMT till alla som behöver stärka stabiliserande muskler, har svårt att träna vanligt och/eller har dålig cirkulation! Jag är överrörlig i leder och rygg och har fått problem av det efter att jag på grund av sjukdom inte kunnat röra mig tillräckligt på ett tag. Alla försök att träna slog tillbaka med smärta och skador och kroppen kändes död. Plattan jag fick av min mamma (jag var skeptisk men är omvänd) har på kort tid återställt mina knän, låsningar i rygg, bäcken och höft har lossnat, värk och överspända muskler har minskat drastiskt och effekten på cirkulation är rätt dramatisk. Lysande rehabhjälp helt enkelt!

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Toppen!

för 3 år sedan
Katarina
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Ger bra effekt. Skön träning.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Bra, lite stor och tung om man vill flytta den.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Funkar väldigt bra för mig!

för 3 år sedan
Maria Ljungkvist
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Hjälper mig till 99% piggare o bättre i benen

för 3 år sedan
Elena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fantastiskt

för 3 år sedan
Karin Karlsson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Alla kanske inte känner att de har råd med plattan! Men för mej var den värd priset.

för 3 år sedan
Roger Skalleberg
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Superkvalitet!

för 3 år sedan
Lena Andreasson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Precis som förväntat

för 3 år sedan
Lotta
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag är supernöjd!

för 3 år sedan
Helena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fantastisk

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag är i gång med plattan drygt en vecka och måste säga det känns i kroppen. Musklerna värker 😊💪🏻

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Efter bara två veckor ser jag resultat på mina celluliter!

för 3 år sedan
Birgitta Keller
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Överträffat förväntningarna. Som 70-plus är det värdefullt att känna styrkan växa i kroppen på bara fyra veckor.

för 3 år sedan
Lisa K.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har använt plattan i en vecka nu och älskar programmen. Ser fram emot att testa nya övningar och lära mig mer om den.

för 3 år sedan
Per-arne A.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra

för 3 år sedan
Isabel
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra platta. Värt varje krona. Ett komplement till mina promenader och cykelturer....

för 3 år sedan
Margareta Ruhl
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag är väldigt nöjd med vibrationsplattan. Har kommit igång ordentligt med träningen.

för 3 år sedan
Helen Anna Marianne
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har en mycket liten lägenhet som jag dessutom har hemmakontor i sedan 1 år tillbaka, men den är smidig att placera. Mycket nöjd.

för 3 år sedan
Jamilette M.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Fick ont i nacken efter tre dagars användning

för 3 år sedan
Carina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra!

för 3 år sedan
Kajsa Christina Hedberg Lindström
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra storlek, bra vibrationer och väldigt tyst med tanke på hur mycket den vibrerar. Har kört 15 min/dag på den och är mycket nöjd.

för 3 år sedan
Chris
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Upplever positiv effekt efter 15 min x 4 ggr. Tror den kommer göra underverk på sikt👍🏻

Minus är att grannarna kan bli störda av vibrationerna...

... och jag har kontaktallergi mot gummi och fått reaktion av vibratorplattan. Har börjat ha tyg på plattan, så jag hoppas att det blir bättre!

för 3 år sedan
Teresia Ställborn
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra produkt. Har redan gett utdelning efter två veckors tränande på den. Ser fram mot att snart börja med lite mer avancerade övningar på den.

för 3 år sedan
Lena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Älskar den !

för 3 år sedan
Agneta
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Det jag har provat hittills har varit bra. Har inte lyckats få igång klockan, men kan vara batteriet som är slut.

för 3 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Lite högt ljud

för 3 år sedan
Pia
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Motsvarar mina förväntningar

för 3 år sedan
Ann-Sofie
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

rekommenderar - bra produkt

för 3 år sedan
Karolina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Supernöjd!

för 4 år sedan
Britt-Marie Eklund
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bästa köpet.Kanon nöjd.

för 4 år sedan
Birgitta
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Otrolig apparat. Haft min i ca 2 veckor. Har enbart använt det förinstallera P1 programmet ännu och jag är nöjd. Känner mej mindre styv i kroppen samt små knutor på låren har försvunnit. Rekommenderar att testa. Känns tryggt att beställa då man har 30 dgr tid att bestämma sej. Väl värt pengarna enligt mej.

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Effekt redan efter några dagar

för 4 år sedan
Carita Kujansivu
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Lätt att använda. Känns att den gör nytta.

för 4 år sedan
Britt-Marie Hjalmarsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Fungerar perfekt.

för 4 år sedan
Elina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

hoppas jag verkligen då jag inte kommit igång ännu 🙂

för 4 år sedan
Cecilia
Verifierad kundVerifierad kund
2/5

Vi blev så ledsna över att vi inte kunde behålla den. Maken mådde illa vid användning, provade fler gånger men blev inte bättre. Program P2 bullrade så mycket att grannarna bad oss sluta använda slagborren! Den är nu returnerad och vi försöker hitta andra sätt att få in vardagsmotionen.

för 4 år sedan
Leena
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Många tycker nog att plattan är för dyr!!

för 4 år sedan
Ing-marie
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Är väldigt nöjd med produkten

för 4 år sedan
katarina Georgiadou
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

inget

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

När man inte riktigt kan på gym eller pass är denna fantastisk att ha hemma och träna på.

för 4 år sedan
Katarina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Toppen

för 4 år sedan
Katarina
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Rejäl platta och mycket nöjd med denna modell.

för 4 år sedan
Eva
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Helt okej!

för 4 år sedan
marianne johnsson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har inte haft den så länge därför sätter jag en fyra👍👍

för 4 år sedan
Margaretha
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Roligt enkelt sätt att träna

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

väldigt nöjd än så länge

för 4 år sedan
Lena S.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Verkar bra men har inte haft den så länge än

för 4 år sedan
Svetlana R.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Så bra att det finns olika program att välja mellan beroende på vilket behov man själv har.

för 4 år sedan
Anneli Nilsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Utmärkt att använda. Kan använda den och samtidigt se på tv.

för 4 år sedan
Justyna Swider
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Superbra!

för 4 år sedan
Ann-Katrin Marita Dolium
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Enda träning jag faktiskt gör ! Lätt , skönt och trevligt

för 4 år sedan
Maria J.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Var lite skeptisk inför priset, men plattan är mycket stabil och fungerar utmärkt. Med de positiva resultat jag fått så snabbt är priset ingen fråga längre.

för 4 år sedan
Cecilia G.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Spar tid och pengar på att slippa köra bil till gymmet varje kväll. Detta ser jag som en investering i hälsan.

för 4 år sedan
Ratanaporn Bannamol
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Verkligen bra, haft några stycken innan av annat fabrikat men inte alls lika bra som denna.

för 4 år sedan
Anna Torkelsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Nöjd med träningsplattan

för 4 år sedan
Carina Helena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Snabb leverans och trevligt bemötande vid mailkontakt.
Jag har inte hunnit använd plattan så mycket än men det känns bra och verkar ge effekt.

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har börjat se resultat redan första veckan.

för 4 år sedan
Victoria Bilby
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Älskar den!

för 4 år sedan
Susanne
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Enkel att använda. Kanske lite hög volym på högsta nivån men inte så man inte kan kolla tv eller prata samtidigt som man vibbar.

för 4 år sedan
Eva Rose-Marie
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Skön att använda. Har bara haft den lite mer än en vecka så kan inte säga så mycket än. Försöker använda den 15 min varje dag. Har värkproblematik och hoppas att den här ska hjälpa

för 4 år sedan
Anette Lennartson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Levererar

för 4 år sedan
Annica Staffansson
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Mycket nöjd, önskar jag kunde programmera egna intensitet program, fast då hade den säkert kostar mycket mer😀

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Funkar jättebra

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Bra

för 4 år sedan
Annelie Sundström
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Med reservation eftersom jag inte hunnit testa riktigt ännu, men verkar vara en gedigen produkt.

för 4 år sedan
Ingela-Liselott N.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Bra pris

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

På bara några dagar så har jag börjat få ordning på mina ben som strulat under flera år. Började med bara köra några minuter tre gånger första dagen andra dagen fem minuter tre gånger under dagen tredje dagen sju minuter två gånger under dagen fjärde dagen klarade jag att stå 15 minuter och femte dagen funkade mina ben så pass bra att jag kunde göra övningarna som följde med. Så hittills så mina ben blivit av med svullnad på grund av vattenansamling och minskad smärta i mina ben och rygg. Så jag är mycket nöjd av att känna att mina ben fungerar mer och mer som de ska.

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Har inte än använt så mycket

för 4 år sedan
Gerd B.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Känns bra att använda

för 4 år sedan
Natallia K.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jätte nöjd!!!!

för 4 år sedan
Birgitta Widman
Verifierad kundVerifierad kund
4/5

Lite högt ljud men annars bra

för 4 år sedan
Aisa M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Värd varje krona

för 4 år sedan
Annki M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Super nöjd

för 4 år sedan
Susi
Reviewer
1/5

Fungerar den som träningspass eller är den bara att ge massage om har värk? Enl min upplevelse märkt inget efter flera gånger.

för 4 år sedan
Elisabet
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Äntligen blev ryggen bättre efter år av olika tester!

för 4 år sedan
Jeanette Schön
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra platta!

för 4 år sedan
Susanne Rydeström
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Väldigt effektiv.

för 4 år sedan
Magdalena Von Buxhoeveden
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Har inte lärt mig riktigt hur den fungera, armbandet har jag inte fått igång

för 4 år sedan
Lena Susanne
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket nöjd och snabb leverans. Används varje dag 🙂

för 4 år sedan
Kerstin Persson
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Skulle gärna ha fått med några övningar som man kunde se och vilka, vilket program som ska användas, bilderna säger inte särskilt mycket

för 4 år sedan
Mathias Jacobson Ernsell
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Tyvärr något defekt, testar ett tag o ser om det håller i sig.

för 4 år sedan
Agneta Liljemark
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Mycket bra

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Monica Håkansson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Knä och rygg mår mycket bättre inför knäprotesoperation.

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
3/5
för 4 år sedan
Ros-Mari Andersson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Eva
Verifierad kundVerifierad kund
2/5

Vet ännu inte om jag tycker att träna på den då jag hittills inte märkt något positiv skillnad.

för 4 år sedan
Richard N.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har bara använt den i ett par veckor nu, men redan har mina ryggbesvär blivit bättre.

för 4 år sedan
Kristina Olsson
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Snabb och bra leverans. Bra pris.

för 4 år sedan
Maria M.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Pia
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Helena L.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Patrik
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
3/5

Verkar bra..har inte använt den så mkt än!

för 4 år sedan
Linda H.
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Jag har haft min Fitnessplate Future 3D i två veckor nu och har använt den som en del i min träning dagligen, för hårdare pass när vädret inte lockat ut till promenad, eller avslappning efter en träningspass inne eller ute. Vissa dagar har jag enbart kört ett avslappnande 3D träningspass i manuellt läge på lägre styrka. Perfekt till favorit TV-programmet... Armbandet gör det smidigt att byta mellan olika lägen. Jag är väldigt nöjd och känner att plattan har hjälp mig att slappna av i axlar och rygg, med mindre värk som följd, samtidigt som jag fått mer motivation för träning i allmänhet - för det fungerar och är så enkelt!

för 4 år sedan
Åsa
Verifierad kundVerifierad kund
4/5
för 4 år sedan
Helle Frost Jensen
Verifierad kundVerifierad kund
4/5
för 4 år sedan
Ann
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Helt perfekt för mina behov

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Har bara hunnit använda den några gånger men är jättenöjd. Har haft problem med ömhet på insidan av mina knän i flera år. Antagligen lymfsystemet, men nu är det borta efter att jag använt vibrationsplatta 3 gånger.

för 4 år sedan
Anonym
Verifierad kundVerifierad kund
4/5
för 4 år sedan
Helena
Verifierad kundVerifierad kund
5/5
för 4 år sedan
Britt-Marie Sundelin
Verifierad kundVerifierad kund
5/5

Hitintills jätte nöjd. Pga rehma problem, känner jag den ger positiv resultat. Enkel att anv.

för 4 år sedan
Siv H.
Verifierad kundVerifierad kund
4/5
för 5 år sedan
Evalena Thorin Berg
Reviewer
5/5

Vibrationsplattan ger mig styrka och smidighet. Blodcirkulationen ökar och jag får mer energi. Det är en otroligt effektiv träningsform. Tacksam att jag när som helst kan träna på plattan.
Vibrationsplattan för alla, gammal som ung.
/evalena

för 5 år sedan
Anders Ahlin
Reviewer
5/5

Jag köpte en vibrationsplatta för ca: 6 månader sedan och är helnöjd! Den aktiverar hela kroppen och det känns verkligen, perfekt att ställa sig på i typ 15 min efter en långpromenad eller om man bara känner sig trött och stel i kroppen, många gånger som jag haft lite ont i fotleder och ben , men efter en stund på plattan mår man bra i muskler och leder igen. Jag kan verkligen rekommendera vibrationsplattan.
//Anders

för 5 år sedan